Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ '23

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα νέο επαναληπτικό διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης για τη Γ' Λυκείου.

Θα δημοσιεύσω τις απαντήσεις σε λίγες ημέρες, ώστε να προλάβουν, όσοι το επιθυμούν, να ασχοληθούν.

Για προβολή & αποθήκευση πατήστε ΕΔΩ


11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο Σπύρο, θα το αξιοποιήσω. Καλή συνέχεια και Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίο Σπύρο! Αν θέλεις, μπορείς να το ''σφίξεις'' λίγο, μου φαίνεται υπερβολικά απλό, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη αν κάναμε την ίδια συζήτηση πριν 10 χρόνια, θα το θεωρούσα εύκολο. Τώρα, σε δείγμα 40 μαθητών, οι 25 έγραψαν κάτω από τη βάση στο συγκεκριμένο.

      Διαγραφή
  3. Στο Δ3 γ το Ε μου έχει βγεί 4/3 οπότε δεν μπορώ να κάνω ΘΜΤ. Έχω κάνει λάθος στον υπολογισμό του Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, σωστά υπολογίσατε το Ε. Εντός ολίγων λεπτών ανεβάζω και τις απαντήσεις.

      Διαγραφή
  4. Σπύρο, το έχω φυλάξει και θα το βάλω μες στην τάξη !!🙂Αλλιώς, στο Δ3 ιιι) , η ανισότητα 2f(x+1)<f(x)+f(x+2) είναι στην ουσία η ανισότητα Jensen για την γνήσια κυρτή συνάρτηση f. (Καλά, αν πω κάτι τέτοιο μες στην τάξη, θα με πάρουν με τις ντομάτες γιατί είναι εκτός ύλης 🙂).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην παρεξηγηθω, θα βάλω και αρκετά δικά μου ερωτήματα. Δεν θα το βάλω copy paste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη χαίρομαι που το βρίσκεις ενδιαφέρον για να το βάλεις στην τάξη. Οτιδήποτε δημοσιεύω εδώ είναι ελεύθερο προς χρήση. Έχω ήδη εντοπίσει περιπτώσεις που σβήνουν το ονοματεπώνυμό μου για να το παρουσιάσουν ως δικό τους, αλλά έτσι κι αλλιώς οι αχάριστοι βρίσκονται παντού, στον κλάδο μας θα είχαν εκλείψει;

      Διαγραφή
    2. Σπύρο καλησπέρα. Αρχικά, δεν θα βάλω το δικό σου διαγώνισμα . Έχω φτιάξει πολλά δικά μου διαγωνίσματα , απλά είπα ότι μπορεί να περιέχει κάποιο (το πολύ ένα) ερώτημα από το δικό σου διαγώνισμα. Βεβαίως, θα πω ότι το ερώτημα αυτό είναι του συναδέλφου Γιαννακαρου Σπύρου . Θεωρώ απαράδεκτο και εντελώς ανήθικο να παρουσιάζουν κάποιοι τα φυλλάδια σου ως δικά τους. Ντροπή τους!
      Απορία: Πως τους έχεις εντοπίσει ;;
      Επί της ουσίας, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει τίποτα στη μαθηματική ζωή τους και παρουσιάζουν τις υπέροχες ασκήσεις άλλων ως δικές τους, για να νομίζουν ότι είναι κάποιοι.

      Διαγραφή
    3. Είναι πολύ εύκολο να τους εντοπίσω, υπάρχουν μερικές δεκάδες σελίδες μαθηματικών σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν δεν υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου, σίγουρα κάποιος συνάδελφος θα βρεθεί να μου το επισημάνει. Όπως και για όλα τα φυλλάδια που μοιράζονται σε σχολεία (δημόσια & ιδιωτικά) και φροντιστήρια.

      Διαγραφή