Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΑΛΓΕΒΡΑ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ (κεφ. 3): ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ § 3.4 - 3.5

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τις παρουσιάσεις που αφορούν τις παραγράφους 3.4 και 3.5 της 'Αλγεβρας Β' Λυκείου (Τριγωνομετρικές Συναρτήσεις & Τριγωνομετρικές Εξισώσεις). 

Θυμίζω ότι πρόκειται για:

  1. Ένα αρχείο το οποίο θα περιέχει απλά όλες τις διαφάνειες και θα είναι κατάλληλο για εκτύπωση. (το ονομάζω handout)
  2. Κι ένα αρχείο (με την ονομασία beamer) το οποίο θα είναι κατάλληλο για παρουσίαση. Δηλαδή με ενδιάμεσες παύσεις και σταδιακή αποκάλυψη των διαφόρων στοιχείων. Για να το πετύχετε αυτό, κάνετε λήψη του αρχείου, το ανοίγετε σε κατάσταση προβολής (πχ σε Full Screen Mode με Ctrl+l στο Acrobat Reader) και με το πλήκτρο space εμφανίζετε ένα-ένα τα στοιχεία της παρουσίασης.

Στις διαφάνειες θα βρείτε και παραπομπές με τίτλο Εφαρμογή GeoGebra, κάνοντας κλικ πάνω σε αυτές ανοίγει ο αντίστοιχος σύνδεσμος από το ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ του Ψηφιακού Σχολείου.

§ 3.4 Τριγωνομετρικές Συναρτήσεις: Beamer Handout
§ 3.5 Τριγωνομετρικές Εξισώσεις: Beamer Handout



6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, δεν έχω διαγράψει το σχόλιο, δε ξέρω γιατί το εμφανίζει σαν να το έχω αφαιρέσει εγώ.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Σπύρο. Το ξέρω, εγώ το αφαίρεσα, δοκίμασα τη latex στην ιστοσελίδα σου, αλλά δεν έπιασε (δεν το λέω για κακό). Παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έκανες πάλι!!😀

      Διαγραφή
    3. Το είχα ψάξει παλαιότερα για τα σχόλια σε Latex αλλά κάτι μου διαφεύγει και δεν μπόρεσα να βρω τη ρύθμιση. Θα ρωτήσω άλλους μήπως γνωρίζουν πώς να το ενεργοποιήσω.

      Διαγραφή